HERROEPINGSRECHT/HERROEPINGSFORMULIER

Herroepingsrecht

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U heeft dan het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, te annuleren. U hoeft hiervoor geen redenen op te geven. U krijgt dan weer 14 dagen om uw aankoop te retourneren

Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden de betaalde verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor de retour zending van thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [E-MAILADRES]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde (dat wil zeggen onbeschadigd en niet gebruikt) retour ontvangen is.”

 

Herroepingsformulier

Datum:

Naam:

Adres:

Ordernummer:

IBAN rekeningnummer (voor terugstortingaankoopbedrag):

Handtekening consument

 

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de volgende goederen :

herroept.

Overige opmerkingen:

 

 

 

 

Retouradres

Wolwebwinkel Eucalypta

T.a.v. P.M. Meerman

Nijkampsweg 4

7156 SC Beltrum

info@wolwebwinkeleucalypta.nl; pmeerman62@kpnmail.nl

 

 

© 2017 - 2024 Wolwebwinkel Eucalypta | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel