VERZENDEN

Alle pakketjes worden door ons verzonden met PostNL. Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden. Indien de levering, om welke reden dan ook, vertraging oploopt of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd (bijvoorbeeld onvoldoende bollen van hetzelfde kleurbad voor een bestelling) ontvangt u hiervan binnen 48 uur bericht. De verzendkosten worden automatisch berekend in de winkelwagen.

De verzendkosten binnen Nederland voor een brievenbuspakje (track & trace) bedragen € 4,00 en voor een pakket (track & tracé) € 6,75

De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen voor een pakket tot 350 gram 7,50 en voor een pakket van meer dan 350 gram € 13,00 (track & trace). Voor de overige landen in Europa worden de verzendkosten berekend volgens de posttarieventabel 2020 van PostNL. 

Op verzoek is het ophalen van de bestelling mogelijk, dit dient dan wel telefonisch of per mail aangegeven te worden. U kunt dan contant bij ons betalen.

© 2017 - 2024 Wolwebwinkel Eucalypta | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel