VERZENDEN EN RETOURNEREN

Alle pakketjes worden door ons verzonden met PostNL. Eucalypta streeft ernaar binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden. Indien de levering, om welke reden dan ook, vertraging oploopt of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd (bijvoorbeeld onvoldoende bollen van hetzelfde kleurbad voor een bestelling) ontvangt u hiervan binnen 48 uur bericht. De verzendkosten worden automatisch berekend in de winkelwagen.
 

De verzendkosten binnen Nederland en in Duitsland bedragen tot 350 gram  €3,32.

Van 300 gram tot 2 kil0 € 4,95

Meer dan 2 kilo € 6,95

Op verzoek is het ophalen van de bestelling mogelijk, dit dient dan wel telefonisch of per mail

aangegeven te worden. U kunt dan contant bij ons betalen.

Retourneren

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U heeft dan recht de gekochte artikelen tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U hoeft hiervoor geen redenen op te geven. U krijgt dan weer 14 dagen om uw aankoop te retourneren.  Dat gaat als volgt:

 

1) Informeer ons via de mail info@wolwebwinkeleucalypta.nl dat u de gekochte artikelen naar ons wilt retourneren en vermeldt het ordernummer.

2) Vul het herroepingsformulier in wat bij de artikelen zit en voeg dit bij de retourzending.

3) U dient te bewijzen dat u de artikelen tijdig (binnen 14 dagen) heeft teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging

4) Stuur de artikelen in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend naar het retouradres.

5) De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening

6) Na ontvangst van de retourzending controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Gebruikte of beschadigde artikelen accepteren wij niet.

 

 

Retouradres:

Wolwebwinkel Eucalypta

Nijkampsweg 4

7156 SC Beltrum

 

 

© 2017 - 2020 Wolwebwinkel Eucalypta | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel